Transparant1x1px

Toegang tot communicatie

Eviso en Online.nl

Eviso is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van onder meer Online.nl. Online.nl biedt Nederlandse consumenten een breed portfolio aan TV-, internet- en telefoniediensten tegen een superaantrekkelijke prijs.

Online.nl behoort tot de oudste internetproviders van Nederland. Online.nl is namelijk ontstaan uit EuroNet Internet. Deze internetaanbieder was in 1994 één van de eerste providers in Nederland. Ons land was toen net aangesloten op het world wide web. En dat als tweede land in de wereld na de Verenigde Staten.

Multimediaal infotainmentkanaal

Sinds 1994 is er wel een hoop veranderd. Van een puur informatiekanaal is internet getransformeerd in een multimediaal infotainmentkanaal. Een kanaal dat Online.nl niet alleen gebruikt om haar klanten te laten surfen. Online.nl gebruikt internet ook om Interactieve TV en telefonie mogelijk te maken.

Vergeten zijn de tijden waarin je met een 1200 baud modem via de telefoonlijn (waarmee bellen dan gelijk niet meer mogelijk was) toegang tot internet zocht. Tegenwoordig razen klanten van Online.nl met een snelheid tot 100 Mb/s (via glasvezel zelfs tot 200 Mb/s) over internet. En tegelijkertijd is dan ook nog Interactieve TV en telefonie mogelijk.

Interactieve TV van Online.nl

Interactieve TV van Online.nl betekent zelf bepalen op welk moment er iets wordt gekeken. Online.nl heeft daarvoor meerdere opties, zoals Live TV pauzeren, TV Gemist, Meerdere programma’s tegelijkertijd opnemen en een interactieve TV Gids.

Interactieve TV app van Online.nl

Daarnaast biedt Online.nl een Interactieve TV app aan (deze app is er voor Android en Apple). Daarmee kunnen klanten overal in Nederland live TV te kijken op hun tablet, smartphone of computer. Met diezelfde app is het bovendien mogelijk om overal in Nederland opgenomen programma’s te bekijken.

Meer weten over Online.nl?

Benieuwd naar Online.nl? Kijk eens op ons website, Facebook en/of Twitter.

Werken voor Online.nl?

Bij Eviso zijn dagelijks ruim 50 mensen aan de slag om de Internet-, Bellen- en (interactieve) TV diensten van Online.nl te verbeteren en uit te breiden. Dat betreft onder meer het beheer van de website en alle content daarop en alle e-mail en brieven voor klanten van Online.nl. Bovendien bedenkt, ontwikkelt en maakt Eviso campagnes van Online.nl voor de website, in bladen, radio- en TV-commercials en postermateriaal voor billboards en dergelijke.
Bekijk hier de mogelijkheden voor een baan bij Online.nl!