Transparant1x1px

Toegang tot communicatie

Eviso en CanalDigitaal

Eviso verzorgt de sales-, marketing- en communicatieactiviteiten voor onder meer CanalDigitaal. CanalDigitaal is dé aanbieder van digitale televisie via de satelliet. De televisie- en radiozenders zijn bijna overal in Europa te ontvangen. Onafhankelijk van een kabel- of telefoonaansluiting.

Al meer dan een miljoen Nederlanders kijken thuis, in hun tweede huis of op vakantie digitale televisie en luisteren digitale radio via CanalDigitaal. Hiermee zijn ze verzekerd van een uitstekende beeldkwaliteit, een omvangrijk zenderaanbod en scherpe abonnementstarieven. En met HDTV van CanalDigitaal beleven zij hun favoriete programma’s alsof ze er zelf bij zijn. Met CanalDigitaal ontvangen zij op dit moment ruim 200 TV-zenders, waarvan meer dan 40 in HD.

Interactieve TV via de satelliet?

Inderdaad. CanalDigitaal maakt interactieve TV ook mogelijk via de satelliet. Interactieve TV van CanalDigitaal betekent zelf bepalen wanneer u uw favoriete programma bekijkt. Hiervoor heeft interactieve TV van CanalDigitaal verschillende handige functies, zoals Live TV pauzeren, de mogelijkheid om meerdere programma’s tegelijkertijd op te nemen, een interactieve TV Gids en TV Gemist.

Meer weten over CanalDigitaal?

Bekijk de website van CanalDigitaal of volg CanalDigitaal op Facebook en/of via Twitter.

Werken voor CanalDigitaal?

Tientallen mensen binnen Eviso werken elke dag enthousiast aan de uitbreiding en verbetering van de satelliet-TV diensten van CanalDigitaal. Dat gaat van website- en contentbeheer, en alle correspondentie verzorgen voor klanten tot bedenken, ontwikkelen en maken van promotiecampagnes voor CanalDigitaal voor internet-, print-, radio-, TV- en outdoor-gebruik.
Bekijk hier de mogelijkheden!